Camper huren in New York

New York

Camper huren in New York

Zoals u natuurlijk kunt zien in onze offerte-module biedt Huur-Camper ook mogelijkheden voor het huren van een camper in de city that never sleeps: New York! Het lijkt niet echt voor de hand liggend om in deze wereldstad met uw camper te gaan rond toeren, maar je ervaart de drukte van New York natuurlijk pas echt als je er zelf aan deelneemt.

Oppassen geblazen

Hoewel wij het u zeker kunnen aanraden om de verkeersdrukte van New York zelf te ervaren, moet u er wel rekening mee houden dat dit een ander verhaal is dan  rijden op de snelweg in de Randstad. De wegen in en rondom New York hebben vaak vele banen en u zult merken dat auto’s u links en rechts voorbij vliegen. Hectisch dus!

Wanneer u denkt slim te zijn en pas laat op de avond te gaan rijden om zo de verkeersdrukte te ontlopen dan kunnen wij u dit ook alvast ontraden. Ook ’s avonds en ’s nachts zijn de wegen nog erg druk en bovendien is het nog eens extra gevaarlijk omdat u in het donker natuurlijk lang niet alles zo goed ziet als overdag.

Als  u dus geen ervaring hebt met het besturen van een camper dan is verstandig om bij u zelf na te gaan of u het aandurft om in compleet onbekend land een groot, log voertuig te besturen.

Campings in New York

We hopen natuurlijk dat bovenstaand verhaal u niet ontmoedigd heeft, dus wanneer u nog steeds vastbesloten bent om op campervakantie te gaan naar New York dan vraagt u zich waarschijnlijk af of er wel campings zijn in een stad die (bijna) alleen maar hoogbouw kent. Die zijn er zeker, maar veel zijn het er niet.

De meeste bekende is wel de Liberty Harbor RV, de camping speciaal voor campers met uitzicht op het Vrijheidsbeeld. Daarnaast zijn er wel wat campings die in de nabije omgeving van New York liggen. De bekendste daar van zijn Deerpark, Newburg en Honesdale.

Deze campings zijn ook vooral handig om te overnachten als u de volgende ochtend al uw camper moet inleveren. De ophaal- en inleverplaats voor onze campers zijn namelijk in Tappan, een plaats nabij New York. Wanneer u in Liberty Harbor overnacht zult u merken dat het ’s ochtends erg druk is in het verkeer, iets wat niet handig is als u uw camper tijdig in moet leveren ’s ochtends.

Mocht u nog meer vragen hebben over uw camper reis in New York dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.